Maailma maitsvaim suvine köögiviljapada Remondihullu moodi
Vähemalt 2 tänavust sibulat
Paar küüslauguküünt
1 keskmine suvikõrvits
Mahedamat tšillit maitse järgi
Keskmine värske porgand
4-5 värsket mahlast tomatit
1 paprika
Pisike pakike kontsentreeritud tomatipastat)
basiilikut, tüümiani, peterselli ja koriandrit
Veidi soola ja pipart
Praadimiseks võid
Haudepott pliidile, lisa põhja tükike võid, siis sisse suured sibalarattad hauduma, küüslauguküüned seltsiks. Lase veidi podiseda-pruunistuda, siis lisa väiksed porgandirattad, paprikatükid ja tšilli. Lisa suvikõrvitsalõigud ja tükeldatud tomatid ning tomatipasta. Kõige lõpuks suuremad kartulilõigud, puista üle ürtidega, maitsesta soola-pipraga ja ahju! Lasepaar tundi madalal kuumusel (170 C) haududa ja kui välja võtad, on selline erakordselt hästi lõhnav ja mõnusalt tummine hautis. Head isu!…