6 tükki
Põhi
2,5 dl tatrajahu
1 dl kiirkaerahelbeid
0,5 dl piima
100 g võid
Täidis
umbes 15 cm suvikõrvitsat
umbes 15 cm porrut
1 küüslauguküüs
peotäis spinatit või nõgeselehti
1 sl õli
2 muna
1 dl piima
150 g riivjuustu
0,5 tl paprikapulbrit
soola, musta pipart
võid vormi määrimiseks
Sega kokku kõik põhjataina ained, vormi pätsiks, keera toidukilesse ja pane täidise tegemise ajaks külmkappi.
Tükelda suvikõrvits, viiluta porru, haki küüslauguküüs ja spinat või nõgeselehed. Kuumuta kõik pannil kergelt läbi.
Sega kokku munad, piim, maitseained ja pool riivjuustust.
Rulli tainas kahe küpsetuspaberi vahel ümmarguseks, vajuta võiga määritud pirukavormi põhja ja äärtele. Tee kahvliga augud põhja ja eelküpseta 200-kraadises ahjus 5-8 minutit.
Kalla köögiviljad pirukapõhjale, vala peale munapiim ja riputa peale ülejäänud riivjuust.
Küpseta 200-kraadises ahjus 20-30 minutit.