Kikasel on algavaks grillihooajaks igale maitsele pakkuda uusi kiirelt valmivaid tooteid. Proovisime grillisõpradega järele, kuidas uued tooted maitsevad ja küpsevad. Kusjuures katsetasime mõnda toodet ka ahjus, sest alati ei pruugi ilmaga vedada.
Grillihooaeg on käes ja paljudel jääb vahel grillhõrgutisi üle.Neid saab külmkapis säilitada, et midagi raisku ei läheks.
1. Õige temperatuurHoidke toitu külmkapis õigetes kohtades.
Armastatud grillihooaeg tähendab maitsvaid hetki pere, sõprade ja imelise toiduga, kuid elava tule kasutamine võib ohutusnõudeid eirates tuua kurvad tagajärjed.
Et mõnusa istumisena kavandatud suvegrill ei lõpeks ootamatult kiirabis, on Rakvere ja Pääs
Jaapani juurtega maitsekas teriyaki-kaste muudab nii liha kui ka kala eriliseks ning sobitades seda riisi või värske salatiga saad kodus valmistada tõelise restoraniväärilise roa.
Valmista toredalt grillitriibuline kala väljaspool grillihooaega käepäras
Haapsalu külje all, merest paarisaja meetri kaugusel rannaäärses kasemetsas seisev maja on justkui unistuste suvekodu kehastus: orgaaniliselt loodusesse sulanduv, aus, ehe ning ajas kestev nii materjalidelt kui ka arhitektuurilt.