Ahjuomlett aedviljadega
4 portsjonit
4 muna
4 sl vett
1 sl maisitärklist
½ suvikõrvitsat
½ baklažaani
150 g tomatit
½ tl soola
2 tl karbimargariini
mõni tillioks
1. Tükelda suvikõrvits ja baklažaan väikesteks tükkideks ja kuumuta neid kogu aeg liigutades pannil, kuni vedelik haihtub ja kogus väheneb poole võrra.
2. Löö munad kaussi katki ja lisa veega segatud maisitärklis. Lisa hakitud till ja sool.
3. Määri vorm (u 22x22 cm) margariiniga ja tõsta selle põhjale baklažaani- ja suvikõrvitsatükid, tükelda samasse tomatid ja kalla munasegu peale.
4. Küpseta 180kraadises ahjus umbes pool tundi, kuni muna on hüübinud.
5. Serveeri koos rohelise salatiga.