200 g valget šokolaadi
200 g võid
3 suurt muna
150 g pruuni suhkrut (Demerara või hele muscovado)
200 g nisujahu
1 tl küpsetuspulbrit
250 g tükeldatud rabarberit
paar supilusikatäit ingverisukaadi
Kuumuta ahi 200 kraadini.
Pane 150 g hakitud valget šokolaadi ja või väikesesse potti või kuumakindla kausiga vesivanni kohale. Kuumuta segades, kuni šokolaad ja või on sulanud ja segunenud. Tõsta tulelt ja lase jahtuda.
Klopi munad suhkruga tugevaks kohevaks vahuks. Vispelda juurde jahtunud šokolaadi-võisegu. Sõelu juurde küpsetuspulbriga segatud jahu, siis lisa ülejäänud šokolaaditükikesed, rabarber ja ingverisukaad. Sega õrnalt läbi.
Kalla tainas korralikult võitatud või küpsetuspaberiga vooderdatud u 24 x 30 cm koogivormi ning küpseta 200-kraadises ahjus umbes 25 minutit, kuni koogi keskele torgatud puutikk puhtaks jääb. Ära üle küpseta, muidu jääb kook kuiv!
Lase koogil vormis jahtuda, enne serveerimist lõika ruutudeks.