3 dl vett
150 g võid
2½ dl nisujahu
5 muna
Täidis:
5 želatiinilehte
Külma vett
½ sidruni mahl
1 l vaarikaid
Maitse järgi suhkrut ja vaniljesuhkrut
2½ dl vahustatavat vaniljekastet
Kaunistuseks:
Vaarikaid
1. Kuumuta vesi ja või keemiseni. Lisa jahu ja sega, kuni segu lööb kastruli seinte küljest lahti. Lase mõni minut jahtuda. Lisa ükshaaval munad, elektrimiksriga kogu aeg tugevasti vahustades.
2. Pigista kondiitripritsi kasutades küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile kolm taignaringi, igaüks läbimõõduga 20 cm. Alusta taigna plaadile kandmist keskelt ja jäta keerdude vahele u 1 cm kerkimisruumi.
3. Küpseta koogipõhju 200 kraadi juures u 20 minutit. Võta põhjad ahjust, eemalda ettevaatlikult paberi küljest ja lase jahtuda.
4. Pane želatiinilehed u viieks minutiks külma vette. Maitsesta vaarikad soovi järgi suhkru ja vaniljesuhkruga. Vahusta vaniljekaste kõvaks vahuks. Sega vaarikad vaniljekastme hulka.
5. Pigista želatiinilehtedest vesi välja. Kuumuta sidrunimahl ja lahusta žealtiinilehed mahlas. Lisa želatiinilahus peene joana ülejäänud täidisainete hulka, kogu aeg hoolsalt segamist jätkates.
6. Pane üks tuuletaskuplaat serveerimisvaagnale ja kanna sellele pool täidisest. Tõsta peale teine plaat ja kata ülejäänud täidisega. Pane peale kolmas taignaplaat ja kaunista vaarikatega.