Karamellistatud sibulad

kodus.ee
Ka sibulad võid grillile panna. | Shutterstock

Lihale lisaks võid grillile visata ka sibulaid. 

Tarvis läheb:
6 sibulat
2 sl pruuni suhkrut
võid
paar sortsu palsamiäädikat
soola
värskelt jahvatatud pipart

 

1.       Lõika sibulatel müts maha ja paki suure tugeva kahekordse fooliumi sisse. Tõsta fooliumiotsad lõdvalt üle sibulate ning voldi kinni. Pane pakike grillresti servale ja unusta see sinna 30 minutiks, samal ajal võid keskel midagi muud küpsetada.

2.       Ava foolium (sibulad peaksid selleks ajaks juba pehmed olema) ja tõsta igale sibulale lusikaotsatäis suhkrut, jahvata neile soola ja pipart, piserda palsamiäädikat ja pane võikilluke peale. Keera fooliumiotsad uuesti kokku ning grilli veel 10 minutit. Selleks ajaks peaksid sibulad olema kaunilt kuldpruunid. Naudi liha või kala lisandina.

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid