Rabarberimajonees

Pille Petersoo
Rabarberimajonees. | Juta Kübarsepp

Esmapilgul võib rabarberipüree lisamine majoneesile tunduda üsna hullumeelne mõte, aga mõnusalt hapukas majonees sobib väga hästi grillitud krevettide või praetud valge kala kõrvale.

Kõige lihtsam on segada rabarberipüree lemmikmajoneesi hulka – olgu viimane siis poest ostetud või ise tehtud.

Kui kasutad punasekoorelisi rabarbereid, siis saad kena roosaka majoneesi!

 

250 g rabarberit

2 sl suhkrut

300 g head majoneesi

 

Lõika rabarberivarred väiksemateks tükkideks, pane koos suhkru ja lusikatäie veega potti ning kuumuta tasasel tulel, kuni rabarber on pehme.

Lase jahtuda, siis püreesta saumikseriga.

Sega jahtunud rabarberipüree majoneesi hulka, vajaduse korral maitsesta soola-pipraga.

Sarnased artiklid