300 g digestiivküpsiseid
100 g sulatatud võid
Täidis
500 g toorjuustu
2 dl tuhksuhkrut
2 dl vahukoort
3 dl paksu Türgi jogurtit
5 dl külmutatud marju (mustikaid ja/või vaarikaid)
Peale
2 dl paksu Türgi jogurtit
värskeid marju kaunistamiseks (mustikaid ja/või vaarikaid)
Purusta küpsised köögikombainis. Lisa või ja sega ühtlaseks.
Suru segu lahtikäiva koogivormi (u 20 x 30 cm) või väikese keeksivormi põhja ja äärtele. Aseta vorm sügavkülma.
Pane toorjuust kaussi ja mikserda läbi. Mikserda juurde suhkur, vahukoor ja jogurt. Lisa marjad ja sega kergelt läbi.
Tõsta kook sügavkülma 4–5 tunniks (võimalusel üle öö). Lase koogil enne serveerimist 40–50 minutit sulada.
Määri koogile jogurt ja kaunista marjadega.